Okres wakacyjny ekipa Pick and Taste postanowiła pracowicie wykorzystać. Dwie wycieczki fakultatywne, w których mieliśmy okazję uczestniczyć podniosą z całą pewnością poziom merytoryczny spotkań, a liczne zdjęcia uatrakcyjnią samą formę.
Na początku lipca zwiedziliśmy zapomniany kraj winiarski – Grecję, gdzie mieliśmy okazję porozmawiać z właścicielami między innymi takich firm jak: Boutari czy Minos Vineyards. Ich przepełnione słońcem wina znaleźć będzie można na naszych degustacjach.
Natomiast pod koniec lipca udaliśmy się na południe Hiszpanii, aby osobiście zobaczyć unikatowy proces produkcji wina wzmacnianego oraz nawiązać kontakty partnerskie z czołowymi bodegami tego regionu. Wyjazd ten zaowocował nie tylko ciekawymi przeżyciami, ale przede wszystkim zdecydowanie urozmaici degustację Whisky i win wzmacnianych, dzięki selekcji najlepszej jakości sherry od między innymi Williams & Humbert, Barbadillo czy Gonzalez Byass.
Niezwykłe trunki, nowe doznania oraz ciekawe informacje z całą pewnością uatrakcyjnią degustacje alkoholi, naszym Gościom.
Na początku lipca zwiedziliśmy zapomniany kraj winiarski – Grecję, gdzie mieliśmy okazję porozmawiać z właścicielami między innymi takich firm jak: Boutari czy Minos Vineyards. Ich przepełnione słońcem wina znaleźć będzie można na naszych degustacjach.
Natomiast pod koniec lipca udaliśmy się na południe Hiszpanii, aby osobiście zobaczyć unikatowy proces produkcji wina wzmacnianego oraz nawiązać kontakty partnerskie z czołowymi bodegami tego regionu. Wyjazd ten zaowocował nie tylko ciekawymi przeżyciami, ale przede wszystkim zdecydowanie urozmaici degustację Whisky i win wzmacnianych, dzięki selekcji najlepszej jakości sherry od między innymi Williams & Humbert, Barbadillo czy Gonzalez Byass.
Niezwykłe trunki, nowe doznania oraz ciekawe informacje z całą pewnością uatrakcyjnią degustacje alkoholi, naszym Gościom.