Pomimo wakacji nie zwolniliśmy tempa i staraliśmy się ten czas wykorzystać pracowicie.
Jak co roku odbyliśmy podróże fakultatywne w celu rozwinięcia wiedzy winiarskiej do dość odległych zakątków, rzadko reprezentowanych w naszym kraju – Chorwacji, Serbii i Węgrzech. Częste pytania klientów Whisky and Wine Place skłoniły nas do tego, żeby odwiedzić czołowych winiarzy oraz rozwinąć ofertę win właśnie z tych południowych regionów Europy, które często wybierane są przez Polaków podczas urlopów. Dlatego też tym bardziej zachęcamy do odwiedziny ponieważ mamy kilka nowych niezwykłych perełek do skosztowania.
Nasza druga pasja, czyli whisky również nie została zapomniana. Podczas festiwalu whisky w Jastrzębiej Górze reprezentowaliśmy markę bourobna Jim Beam, Niezmiernie miło było dzielić się wiedzą, informacjami oraz odczuciami smakowymi z uczestnikami. Na specjalnie przygotowanym w tym celu stanowisku zaznajomiliśmy uczestników ze składnikami bourobnów, procesem produkcji, historią oraz smakami tego niezwykłego trunki. Dla uczestników czekały też konkursy urozmaicające degustację i sam event. Rozmowa z pasjonatami whisky czy bourona z całego kraju utrwaliła nas w przekonaniu, że coraz więcej osób zainteresowanych jest wyszukanymi trunkami i degustacjami alkoholu.
Jak co roku odbyliśmy podróże fakultatywne w celu rozwinięcia wiedzy winiarskiej do dość odległych zakątków, rzadko reprezentowanych w naszym kraju – Chorwacji, Serbii i Węgrzech. Częste pytania klientów Whisky and Wine Place skłoniły nas do tego, żeby odwiedzić czołowych winiarzy oraz rozwinąć ofertę win właśnie z tych południowych regionów Europy, które często wybierane są przez Polaków podczas urlopów. Dlatego też tym bardziej zachęcamy do odwiedziny ponieważ mamy kilka nowych niezwykłych perełek do skosztowania.
Nasza druga pasja, czyli whisky również nie została zapomniana. Podczas festiwalu whisky w Jastrzębiej Górze reprezentowaliśmy markę bourobna Jim Beam, Niezmiernie miło było dzielić się wiedzą, informacjami oraz odczuciami smakowymi z uczestnikami. Na specjalnie przygotowanym w tym celu stanowisku zaznajomiliśmy uczestników ze składnikami bourobnów, procesem produkcji, historią oraz smakami tego niezwykłego trunki. Dla uczestników czekały też konkursy urozmaicające degustację i sam event. Rozmowa z pasjonatami whisky czy bourona z całego kraju utrwaliła nas w przekonaniu, że coraz więcej osób zainteresowanych jest wyszukanymi trunkami i degustacjami alkoholu.