Coraz więcej rodaków zainteresowanych jest degustacjami szlachetnych trunków polskich. Praktycznie każdy z nas produkuje, produkował lub degustował jakąś nalewkę „własnej roboty”. Niejednokrotnie chcemy porównać efekt naszych umiejętności z najlepszymi nalewkami w kraju oraz zaczerpnąć na temat tajników produkcji, ciekawych informacji.
Podczas organizowanych przez nas degustacji istnieje możliwość skosztowania nie tylko najwyższej jakości nalewek, ale również doskonałych miodów pitnych oraz starzonych i owianych legendą wódek.
Dla grup zagranicznych specjalnie przyszykowany został program, podczas którego degustowane są polskie i zagraniczne specjały. Dzięki temu każdy z uczestników może zaprezentować to z czego dany kraj czy region słynie. Przewidziane są degustacje w języku angielskim i niemieckim.
Dla najbardziej wymagających klientów degustacje trunków urozmaicane są między innymi o ręcznie robione czekolady i sery od butikowych producentów. Połączenia szczególnie z czekoladami to eksperymenty w skali światowej, który niejednokrotnie tworzy niezapomniane smaki.
Spotkania którym towarzyszą czekolady możemy urozmaicić o elementy integrujące między innymi konkurs multimedialny na bazie czekolady. Uczestnikom puszczane są fragmenty filmów na temat czekolad a następnie zadawane są im pytania o dany urywek prezentowany na ekranie. W tej grze każdy z powodzeniem może brać udział ponieważ nie wymaga ona wiedzy alkoholowej od uczestników.
W okresie zbliżającego się EURO 2012 oraz dla wielu zagranicznych grup przyjeżdżających do Polski rekomendujemy degustacja rodzimych specjałów jako uzupełnienie spotkań.
Podczas organizowanych przez nas degustacji istnieje możliwość skosztowania nie tylko najwyższej jakości nalewek, ale również doskonałych miodów pitnych oraz starzonych i owianych legendą wódek.
Dla grup zagranicznych specjalnie przyszykowany został program, podczas którego degustowane są polskie i zagraniczne specjały. Dzięki temu każdy z uczestników może zaprezentować to z czego dany kraj czy region słynie. Przewidziane są degustacje w języku angielskim i niemieckim.
Dla najbardziej wymagających klientów degustacje trunków urozmaicane są między innymi o ręcznie robione czekolady i sery od butikowych producentów. Połączenia szczególnie z czekoladami to eksperymenty w skali światowej, który niejednokrotnie tworzy niezapomniane smaki.
Spotkania którym towarzyszą czekolady możemy urozmaicić o elementy integrujące między innymi konkurs multimedialny na bazie czekolady. Uczestnikom puszczane są fragmenty filmów na temat czekolad a następnie zadawane są im pytania o dany urywek prezentowany na ekranie. W tej grze każdy z powodzeniem może brać udział ponieważ nie wymaga ona wiedzy alkoholowej od uczestników.
W okresie zbliżającego się EURO 2012 oraz dla wielu zagranicznych grup przyjeżdżających do Polski rekomendujemy degustacja rodzimych specjałów jako uzupełnienie spotkań.