Kolejny miesiąc, kolejne konkursy i zabawy dla uczestników degustacji. Mając na uwadze jeszcze większą integracje oraz zacieśnianie więzi między członkami naszych pokazów proponujemy od początku listopada dwie kolejne aktywności.
Profesjonalny kiper to gra, która będzie prowadzona podczas każdego rodzaju degustacji. Uczestnicy otrzymują cztery próbki płynu z bardzo małym stężeniem podstawowych smaków i starają się określić w jakiej próbce znajduje się jaki smak. Jest to niezwykle ciekawa konkurencja, ponieważ uczestnicy nie bazują tutaj na doznaniach zapachowych lecz wyłącznie na smakowych.
Konkurs Toastów to aktywność, która stanowi urozmaicenie degustacji szlachetnych trunków polskich. Uczestnicy otrzymują listę toastów w najbardziej egzotycznych językach a ich zadanie polega na rozpoznaniu z jakiego kraju pochodzi dany toast.
Profesjonalny kiper i konkurs toastów to kolejne dwie konkurencje, które dołączone zostały do konkursu aromatów, gry lingwistycznej, quizu sommelierskiego czy degustacji wstecz. Wszystkie one mają na celu wprowadzenie więcej interakcji między uczestnikami i prowadzącym oraz rozluźnienie atmosfery i odejście od szkoleniowej formy degustacji.
Profesjonalny kiper to gra, która będzie prowadzona podczas każdego rodzaju degustacji. Uczestnicy otrzymują cztery próbki płynu z bardzo małym stężeniem podstawowych smaków i starają się określić w jakiej próbce znajduje się jaki smak. Jest to niezwykle ciekawa konkurencja, ponieważ uczestnicy nie bazują tutaj na doznaniach zapachowych lecz wyłącznie na smakowych.
Konkurs Toastów to aktywność, która stanowi urozmaicenie degustacji szlachetnych trunków polskich. Uczestnicy otrzymują listę toastów w najbardziej egzotycznych językach a ich zadanie polega na rozpoznaniu z jakiego kraju pochodzi dany toast.
Profesjonalny kiper i konkurs toastów to kolejne dwie konkurencje, które dołączone zostały do konkursu aromatów, gry lingwistycznej, quizu sommelierskiego czy degustacji wstecz. Wszystkie one mają na celu wprowadzenie więcej interakcji między uczestnikami i prowadzącym oraz rozluźnienie atmosfery i odejście od szkoleniowej formy degustacji.