Whisky klasyfikowane są przede wszystkim ze względu na kraj pochodzenia. W tej części opisana jest whisky szkocka, została ona podzielona ze względu na rodzaj zboża użytego w procesie produkcji. Dlatego też wyszczególniamy whisky jęczmienne – single malt, zbożowe – grain oraz mieszane – blended. Poniżej znajdziecie Państwo szczegółowe opisy każdego rodzaju whisky.
Opinie klientów
VB Leasing/Hewlett Packard
„Dynamiczna prezentacja, liczne anegdoty, ciekawe historie, a przede wszystkim niezwykle wciągający sposób przekazu to główne atuty firmy. Aranżacja wieczoru powierzona Pick and Taste został naszym zdaniem wykonana wzorowo”.
VB Leasing
„Współprace z Pick and Taste oceniamy bardzo pozytywnie. Przedstawiciele firmy wyróżniają się profesjonalnym podejściem do Klienta, zaangażowaniem i kreatywnością”.
Hewlett Packard
PICKANDTASTE.PL / Encyklopedia konesera / Whisky