W lipcu przedstawiciele firmy Pick and Taste odbyli wyjazdy fakultatywne, jeden do Szkocji drugi zaś do Austrii oraz Włoch.
Aktualności
Przygotowaliśmy dla Państwa zestawienie przykładowych imprez tematycznych. Ma ono na celu podkreślić praktycznie nieograniczone możliwość doboru odpowiedniego rodzaju alkoholu lub tytoniu do każdej oferowanej przez Państwa imprezy.
W maju firma Pick and Taste rozszerzyła swoją ofertę o szkolenie z zakresu savoir vivre’u. Savoir vivre to sztuka nie tylko przydatna w życiu codziennym, ale również podczas firmowych lunchów czy eleganckich kolacji.
W kwietniu wprowadziliśmy do naszej oferty nowy rodzaj degustacji – Degustacja Whisky oraz Win Wzmacnianych, która jest połączeniem dwóch bardzo często przez nas prowadzonych szkoleń, a mianowicie degustacji whisky oraz win.
Od marca firma Pick and Taste rozszerzyła swoją ofertę degustacyjną. W związku z licznymi pytaniami na temat degustacji od osób indywidualnych postanowiliśmy rozszerzyć naszą działalność i przygotować ofertę dla osób prywatnych.
8 lutego w jednej z warszawskich restauracji firma Pick and Taste zorganizowała dla klientów firmy Hubert Burda Media „ekskluzywne spotkanie” z elementami szkolenia multimedialnego.
21 grudnia, tuż przed Świętami Bożego Narodzenia w zabytkowym Pałacu Krobielowice firma Pick and Taste przeprowadziła degustację szlachetnych trunków polskich.
16 listopada w warszawskim hotelu Sheraton firma Pick and Taste poprowadziła razem z Panem Robertem Rozmusem degustację whisky.
Od listopada firma Pick and Taste rozszerzyła swoją ofertę degustacyjną. Najnowsze szkolenia dotyczą ekskluzywnych trunków barowych i polecane są osobom, które chciałyby zdobyć wiedzę teoretyczną oraz praktyczną z wykwintnych trunków dostępnych w najlepszych barach.
W dniach 22, 23 i 24 października 2007r. w halach Warszawskiego Centrum EXPOXXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 odbyła się trzecia edycja międzynarodowych targów branżowych wina, alkoholi i piwa Wine & Spirits Poland. Pierwszego dnia firma Pick and Taste miała przyjemność poprowadzić szkolenie multimedialne na temat whisky.